top of page

INDIVIDUELE SESSIES

Ben je 16+, gemotiveerd om met jezelf aan de slag te gaan en bereid tot een engagement op maat ?

Welkom bij Amna !


Herken je hier iets van ?


∗ Je voelt een diep verlangen om jezelf te ontplooien. Om verder te groeien als mens. Je wilt je kwaliteiten vrij kunnen inzetten en beter leren omgaan met je valkuilen.

Je verlangt ernaar je volle potentieel te leven, in alle aspecten van je mens-zijn.

En je wil hierin graag samen op weg gaan, je laten bezielen.


∗ Je woont als het ware in je hoofd… Je hoofd dat constant kletst en je bijna gek maakt. Echte rust ken je eigenlijk niet. Je holt jezelf voorbij. Wat je ook probeert, de onrust, het lawaai binnenin blijven…


∗ Het leven heeft je een stevige klap uitgedeeld. Of het is gewoon even (te)veel en je voelt dat er niet veel meer bij kan. Je hebt nood aan op adem komen, weer rust vinden, herstellen. En je gunt jezelf hier een warme en veilige bedding in.


Je verleden speelt je elke dag nog parten. Je ziet jezelf vastlopen in oude patronen. Hier en nu ontspannen leven is er voor jou niet bij. Het heeft een veel grotere invloed op je dan je zou willen, vaak in veel domeinen van je leven. En ook al weet je dat het oud is, het is elke dag zo dichtbij…


Je lichaam geeft je allerlei signalen, pijntjes, spanningen. Eerst merkte je ze niet eens op, of je negeerde ze. Nu je voor jezelf besloten hebt toch wat meer naar je lichaam te luisteren, lijkt dit niet zo gemakkelijk te zijn – alsof je niet meer zo goed weet hoe dit te doen.


* Je weet uit ervaring dat enkel "erover praten"  jou niet of niet voldoende helpt. En je bent bereid om te ervaren wat een meer voelend bij jezelf aanwezig zijn jou kan brengen.


∗ Je herkent jezelf niet helemaal in de voorbeelden hierboven. Maar je voelt dat je even samen op pad wilt. Dat je jezelf een tijdje ondersteuning gunt.Noot: bij verslavingsproblematiek verwijs ik u graag door naar hierin gespecialiseerde collega’s of gespecialiseerde instanties.


"...Voor mij de perfecte combinatie tussen hoofd en hart... " CG" ... Vanaf het eerste gesprek was er een heel veilig gevoel..." SL"... Voor mij is het mijn herbron-moment geworden dat me bijzonder dierbaar is..." LE
Wil je graag meer lezen over hoe cliënten hun sessies bij Amna ervaren ?

bottom of page