top of page

GETUIGENISSEN

Hoe beleven cliënten hun sessies bij Amna ? Lees hier hun ervaringen.

“Voor ik bij Anouk terecht kwam, had ik een aantal jaren gesprekstherapie gevolgd bij verschillende therapeuten. Ik merkte dat praten voor mij niet voldoende was. Ik bleef met een aantal problemen zitten. Anouk heeft mij getoond hoe ik ‘in die vastgeroeste gevoelens en gedachten kon kruipen’ om ze beetje bij beetje ‘los te weken’. Het is ongelooflijk hoe snel ik vooruitgang boekte. Na een aantal weken voelde ik mij als herboren. Ik had weer zin om mijn leven volop te leven. Dankzij haar zachte aanpak, geduld en begrip ben ik een nieuw mens geworden. Merci Anouk!”

DVC, vrouw, 39 jaar.

"Oude patronen en blokkades worden zonder oordeel helder gemaakt en in beweging gebracht, dit alles in een veilige setting.

Ik kom er tot inzichten en er wordt samen gezocht naar oplossingen om me weer verder op weg te helpen naar ontspanning en acceptatie."

IVN, vrouw, 40 jaar

"Vanuit een nood om een aantal patronen in mijn leven te veranderen kwam ik bij Anouk terecht. Voor het eerst naar een therapeut stappen was voor mij geen makkelijke stap. Vanaf het eerste gesprek was er een heel veilig gevoel, dat is zo gebleven doorheen de volgende sessies.

Anouk zorgde door een gerichte aanpak dat het voor mij mogelijk werd om mijn verhaal te brengen en tot de kern ervan te komen. De gesprekken brachten me telkens weer een aantal nieuwe inzichten. Ik voel dat ik nu opener en eerlijker kan communiceren en in mijn kracht kan blijven staan op moeilijke momenten en confrontaties. De confrontatie aangaan met mezelf was niet makkelijk maar de sessies bij Anouk hebben me sterker gemaakt."

SL, man, 47 jaar.

"Je biedt een veilige ruimte om te exploreren, om kwetsbare dingen open te leggen, om te durven... Om te oefenen in dat wat nog een weg zoekt.

Niet alleen een veilige ruimte, maar ook een warme plek om te mogen Zijn. Om te mogen zijn met alles. Alle kleine kantjes van mezelf die ik zelf (nog) niet graag zie, maar die er wel zijn. ... " LE, vrouw, 40 jaar

"Wat mij vooral telkens weer verbaast, is het feit dat Anouk mij, als "verstandige "mens, mij tot bij mijn gevoel kan brengen. Dat geeft dan bijna weer onmiddellijk effect op de manier hoe ik dan naar de dingen kijk en er dan mee om kan gaan, en zo geraak ik elke keer een stukje vooruit.

Ze doet dit op een heel ongedwongen, humoristische manier, zonder je te pushen tot iets wat je niet wilt, en tegelijkertijd is er heel veel diepgang en respect. Voor mij de perfecte combinatie tussen hoofd en hart !" CG, vrouw, 52 jaar.

"Het begon met mijn draagkracht die op een heel laag pitje stond. Samen met Anouk mocht ik die terug opbouwen. Samen gaan we verder op zoek naar “mijn essentie”. Ik ben nogal een babbelgat, maar zo open vertellen waarbij ik alles kan zeggen wat in me opkomt, mijn emoties en zwakke plekken mogen tonen … dat heeft toch ook veel te maken met de persoon die met mij op weg gaat." LW, vrouw, 40 jaar.

bottom of page